Cautare

17868 de rezultate pentru "papa francisc face declarartii" (5.34 secunde)
basescu face singurul lucru pe care il stie, ca metoda de iesire din corzi: ... Cum spuneam cam pe la inceputul anului, va face tot ce-i sta in putinta pentru a-si negocia imunitate si impunitate dupa sfarsitul mandatului. ... Probabil ca nu vor face mare lucru sa-i salveze pielea.
In asemenea situatii, iti vine sa mananci orice nimeresti, deci poti face alegeri nepotrivite.
Reflexoterapia nu face rau nimanui, pentru ca se executa la nivelul membrelor inferioare si ajuta la stimularea circulatiei si inervatiei, deci imbunatateste afluenta de celule imunitare spre zona afectata, deci ajuta in lupta organismului cu o boala.
Pentru ca persoana care face inselatoria, odata ce primeste chitanta de la tine, are codul de retragere a banilor si numele persoanei respective. ... Cine crede ca face o fapta buna si le da oamenilor bani ramane fara ei, garantat.
Vrajba meschina este mereu prezenta de 15 ani incoace, de parca am avea de-a face cu niste gasti de cartier. ... Asta face acum si Alianta aflata la guvernare.
Unii se intreaba cum poate un prim-ministru sa primeasca dimineata un alt prim-ministru (ce-or fi vorbind?), la pranz sa primeasca o delegatie de oameni de afaceri, dupa-amiaza sa prezideze o sedinta de guvern cu o suta de acte normative de aprobat, iar seara sa mearga la un talk-show de televiziune, unde cate un moderator mai curajos il face praf cu cateva intrebari bine tintite.
Nimeni nu prea stie ce mai face acest partid. ... Geoana mai face unele declaratii, mai ales lunea, dar nu pare sa anunte ceva serios. Ba o motiune, o apropiere de PRM, ba o critica a guvernului ca nu face nimic sa combata dezastrele, ba strange semnaturi pentru una, alta.
Ce va face ea in vremurile de azi? ... Ce vor face ei in vremurile de azi? ... Face fel de fel de munci pentru ca sotia sa stea acasa si sa aiba grija de gospodarie si copil. ... Dar ce va face ea in vremurile de azi? ... N-o voi face.
41 prevede ca in exercitarea atributiilor de serviciu politistul este obligat sa prezinte insigna sau legitimatia de serviciu, dupa caz, pentru a-si face cunoscuta, in prealabil, calitatea, cu exceptia situatiilor in care rezultatul interventiei sau siguranta ulterioara a politistului ar fi periclitata.
"Ma gandesc ca mai tarziu, la scoala, vor face colegii glume pe seama lui". ... In primul rand, chiar daca am face alegeri anticipate, mari diferente nu ar rezulta ca urmare a votului.
Participarea cetatenilor la alegeri se face pe baza liberului consimtamant al acestora.
E un lucru evident, dar in ceea ce priveste configuratia majoritatii pe care o vom face, acesta este o discutie care va avea loc in Parlament, cu partidele politice, pe baza unui program, inclusiv compatibilitatea intre viziunea mea si proiectul pentru Romania pe care il voi propune in septembrie si dorinta partidelor, incepand cu PSD, de a-si insusi un astfel de proiect.
Este o prestatie publica pe care o face statul, o prestatie adresata generatiilor care prefigureaza viitorul. ... • As mai face o referrer care vizeaza reforma, reforma partidelor. ... Nu tot ce ne da prin cap face parte din definitia statului social asa cum se poate aplica in Romania.
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Remus Cernea face parte din categoria asta zoologica. ... In cazul asta avem de a face cu o situatie usor atipica. ... Dar asta face parte din categoria conflictelor dintre codul muncii si democratie pe care n-o sa stam sa le discutam acum.
Alexandra Cruceru) Fratele celui mai apropiat consilier al presedintelui Iohannis face dezvaluiri incredibile. ... Nu, a asteptat votarea legii bugetului, iar primele rectificari Tudose le putea face tocmai in luna iulie, baronii nu mai erau dispusi sa astepte, plus ca, in timp, au fost multe tepe in PSD.
I s-ar face dosar de catre procurori minunati de tipul Onea sau Portocala, sub obladuirea la fel de minunatilor Lazar si Kovesi.
In privinta pregatirii CEC-ului pentru a face fata socului concurentei deja am inceput sa punem accent tot mai mult pe operativitate si transparenta.
Gigi Becali - un handicapat, EBa se face de ras (Autor : ... Se face de ras acolo. ... Dar cand mi-a cerut sa dau dezmintire, i-am spus ca nu o voi face pana cand boul de Rabin nu va face acelasi gest.
Propunerea legislativa face parte din proiectul de revizuire a Politicii Agricole Comune, lansat saptamana trecuta de comisarul european pentru agricultura, Dacian Ciolos. ... In structura actuala, Comisia Europeana e cea care face propunerile legislative care apoi sunt adoptate de catre parlament si de catre consiliu.
google-analytics.com